Selecteer een pagina

Rebirth Journey

De Rebirth Journey is een prachtige reis, die erop gericht is om jouw prilste ontstaan hier op aarde opnieuw te gaan beleven en te activeren. Jouw prilste ontstaan hier op aarde gaat over jouw bestaansrecht, over je welkom voelen, over weten dat je hier hoort te zijn. Je gaat de reis beleven op de manier zoals dat van nature bedoeld is. Dat doe je, samen met mij, door jouw programma op jouw DNA te herschrijven, opnieuw te activeren; activeren zoals dat bij ieder van ons in de kern bedoeld is: positief en feestelijk. Het is een programma waarin wordt gevierd dat jij komt. Dat staat in iedere cel, in iedere vezel geschreven en dit zet ik opnieuw aan in de Rebirth Journey.

Vraag je jezelf soms ook wel eens af – ergens diep van binnen – of ‘je er wel mag zijn? Of je wel (goed) genoeg bent? Of je wel wordt gezien? Denk je wel eens ‘ik doe het altijd alleen’?
Dit zijn diepgewortelde overtuigingen die fluisteren en jou op de achtergrond aansturen. Overtuigingen die gaandeweg jouw leven zijn ontstaan. Misschien vanuit je opvoeding. Misschien zijn ze vanuit jouw familiesysteem of vanuit vorige levens als een ongewild cadeautje meegegeven. Waar en hoe overtuigingen precies ontstaan, is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat jouw prilste ontstaan hier op aarde daar iets mee te maken kan hebben.

 

Wij worden als mens geboren met programma’s. Deze programma’s liggen vast en staan op ons DNA. Ons DNA is niet zelfsturend, ons DNA moet worden geactiveerd. Dit activeren gaat onbewust en al vanaf jouw allereerste begin op aarde.

Zo heb je op je DNA een programma dat gaat over je geboorte, jouw ontstaan hier op aarde. Dit geboorteprogramma is per definitie positief ingesteld. Het is gericht op ‘je geliefd voelen’, ‘je welkom voelen’. Het is een programma van liefdevol en onbaatzuchtig zijn. Dat is wat we allemaal graag willen, toch? Elke verstoring van het geboorteprogramma levert in je leven compensatie, patronen, negatieve gedachten of problemen op. Die verstoring van het programma uit zich in vragen als bijvoorbeeld: ‘Ben ik hier echt wel welkom, mag ik hier wel zijn?’ Met alle (on)bewuste patronen en uitingen hieraan

De Rebirth Journey is erop gericht om jouw prilste ontstaan hier op aarde opnieuw te gaan beleven en te activeren. Je gaat het beleven op de manier zoals dat van nature bedoeld is. Dat doe je door jouw programma op jouw DNA te herschrijven, opnieuw te activeren, activeren zoals dat bij ieder van ons in de kern bedoeld is: positief en feestelijk. Het is een programma waarin wordt gevierd dat jij komt. Dat staat in iedere cel, in iedere vezel geschreven en wij zetten dit opnieuw aan in de Rebirth Journey.

De werkelijkheid is vaak weerbarstig. Dat positieve programma loopt onbewust butsen en deuken op, bijvoorbeeld door stress bij vader of moeder of bij allebei, vanuit doorgegeven familietrauma, intergenerationeel trauma, onbewust doorgegeven en onbewust aangenomen, meegenomen door jou. Het is tijd om los te laten wat jou nu niet meer dient, wat je niet meer mee hoeft te dragen en niet meer door hoeft te geven aan volgende generaties.
Als jouw programma bijvoorbeeld werd geactiveerd vanuit een angst; “O jee, ik ben zwanger, wat nu?”. Vanuit kleine of grote stress; “Kan onze relatie dit wel aan, ik ben veel sneller zwanger dan we dachten, het komt nu niet uit” of vanuit liefdeloosheid, dan heeft dat effect op jouw leven.

Wat er precies aan hobbels en bobbels zijn geweest, maakt eigenlijk niet uit; de verhalen doen er dus niet toe. Dat wat er is gebeurd, is ook niet goed of fout. Het gaat om de activatie en de onbewuste ervaring die in jouw allereerste herinnering opgeslagen ligt. In de Rebirth Journey richt ik me op het geboorteprogramma en het herschrijven hiervan, waarmee ik het opnieuw activeer.

De eicel is daarbij de start, want daar begin jij. Die eicel is een bijzondere cel: het is de grootste cel die een mensenlichaam kent en ze doet bovendien ervaringen op. Ze is geen gevoelloos ding. Die ervaringen komen binnen via de wand van de eicel.
Eicellen liggen opgeslagen in de eierstok van jouw moeder. De eicel waaruit jij ontstaan bent was er al vanaf het moment dat jouw moeder met 3 maanden in de baarmoeder van jouw oma zat. Die eicel heeft dus daar ook al dingen opgepikt, wat precies weten we niet en hoeven we ook niet te weten.

De wand van de eicel krult na de bevruchting naar binnen waaruit de neurale buis oftewel je brein, je zenuwstelsel en je huid ontstaat. Via jouw brein, zenuwstelsel en huid ervaar je. Jouw ervaringsgeheugen, ontstaan uit de eicelwand, is er vanaf dag 1 dat je ontstaat, dus je geheugen is er vanaf dan al. Niet precies en in detail, maar wel globaal. Je mag je realiseren dat het gaat om wat je ervaren hebt dat dat is wat je opslaat en dat het verhaal er niet toe doet. Je hoeft niet precies te weten welk verhaal er letterlijk wanneer of waar heeft gespeeld; dat is voor herschrijven niet belangrijk. Het verleden veranderen we niet, de gebeurtenis veranderen we niet, wel de ervaring die jij hebt opgeslagen. Vanuit het ervaringsgeheugen ga je je later onbewust vragen stellen zoals ‘Waar hoor ik bij?’, ‘Doe ik er eigenlijk wel toe?’ etc. Deze vragen ontstaan vanwege de butsen en de deuken die er zonder dat jij het wist al zaten of die in het allerprilste begin zijn ontstaan. Tijdens de Rebirth Journey herschrijf ik jouw start en daarmee het gevoel van je welkom voelen, van geliefd worden.

Jij staat in de Rebirth Journey centraal. Het draait allemaal om jou. Daar is niets egoïstisch aan. Dat is hoe het programma hoort te zijn. Wij schrijven hier samen de meest mooie variant van jouw programma zoals dat voor jou is bedoeld. Als baby ben je op een positieve manier egoïstisch, dat hoort zo te zijn. Jouw aankomen hier op aarde draait helemaal alleen om jou!

Door middel van secuur gekozen woorden, vragen, muziek en een visualisatie geschreven op celniveau neem ik jou mee op deze reis. Je kan deze reis alleen maken – live of online. Je kan er ook voor kiezen om het bijvoorbeeld samen met je moeder, zus of vriendin of in een groep te doen. Ik zorg tijdens de reis compleet voor jou, er is geen haast, ben spaceholder en zorg voor heling die nog lange tijd door zal werken. Het is een prachtige, zachte ervaring die jou veel gaat brengen. Wat het je precies brengt, is voor ieder persoonlijk, maar denk aan: je minder gejaagd voelen, minder angstig zijn, voelen dat je hier écht mag zijn en dat het bedoeld is dat je hier op aarde bent.

 

Ik werd meteen getriggerd toen ik de “Rebirth Journey” voorbij zag komen. Mijn gevoel zei meteen dat ik dit moest gaan doen! De beschrijving van deze Journey verklaarde namelijk het gevoel wat ik soms kan hebben, dat ik dingen met mij meedraag die niet van mijzelf zijn. Tegelijkertijd had ik echter ook twijfels of ik dit wel moest gaan doen. “Zo erg is het toch ook weer niet? Of wat als er dadelijk veel nare dingen naar boven gaan komen?” Voor mij was het daarom ontzettend fijn om hier met Dominique over te kunnen bellen. Dit gaf mij de ruimte om mijn vragen/twijfels te bespreken en ik voelde meteen een fijne klik, waarna ik besloot het te doen!

Ik heb de Rebirth Journey ervaren als een super speciale ochtend, waarbij er voor mij -op alle vlakken- gezorgd is. De Journey zit ontzettend mooi en liefdevol in elkaar, ik werd meegenomen op een mooie reis en er werd alle tijd voor mij genomen. Tijdens de Journey is er ruimte voor tranen en afscheid nemen van gevoelens die niet van mij zijn. Maar eigenlijk overheerste tijdens deze Journey bij mij vooral een heel fijn & trots gevoel. Ik voelde regie! Regie over mijn eigen start op deze aarde! En trots; trots dat ik er mag zijn, dat ik hier hóór te zijn! En dit trotste gevoel, voel ik nu -2 maanden later- nog steeds regelmatig waardoor ik nog vaak met een grote glimlach terugdenk aan deze mooie reis! Ik zou het daarom ook zeker aanraden aan andere vrouwen, die zichzelf dit kadootje willen gunnen!

Becky

moeder van Ties en Lot

Hoe werkt het? Er zijn een aantal opties voor deze prachtige reis:

Je kan deze reis alleen maken – live of online. Duur ongeveer 2 uur. Investering €225,- ex btw. Datum bepalen we samen.
Je kan deze reis in een kleine groep maken. Duur van 10.00-15.30 uur. Investering €175,- pp ex btw. Data nader te bepalen. Je kunt je ook inschrijvn voor mijn nieuwsbrief of volgen op instagram voor data (zie onderaan deze pagina).

Je kan deze reis ook heel mooi onderdeel laten zijn van een traject dat je zelf aan groepen aanbiedt, van een weekend of van een retraite. Kosten hangen af van grootte van de groep, de invulling en de lokatie. Ik kom heel graag met jou in contact als je benieuwd naar de mogelijkheden bent, ik denk graag met je mee.

Als je geïnteresseerd bent in deze geweldige reis of als je er meer over wil weten kun je een gratis kennismakingsgesprek met mij inplannen. Je kunt me ook direct een mailtje sturen om een afspraak te maken; info@dominiquehegtermans.nl.