Selecteer een pagina

Familieopstelling

Als je op zoek bent naar geluk, rust, genieten en naar je vrij voelen dan heb je moed nodig om het pad naar binnen te nemen. Moed om eerlijk te kijken naar wie jij bent, kijken naar de onbewuste dynamieken die jou, zonder dat je het weet, aansturen. Wanneer je jezelf openstelt voor de magie van een familieopstelling kan jij doorgegeven patronen stoppen, dan hoeven jij en de generaties na jou ze niet meer te dragen.

Met een familieopstelling kijken we samen naar jouw onderstroom oftewel naar dynamieken die verborgen zijn en die onbewust effect op jou hebben. Je draagt, zonder dat je het weet, van zeker 7 generaties dingen mee; overtuigingen, geheimen, slachtoffer- en daderschap, je niet uitspreken enzovoorts. Dit heeft effect op jouw dagelijks leven en handelen, op jouw bovenstroom.
Je loopt bijvoorbeeld keer op keer tegen dezelfde issues aan, je draait in dezelfde gedachten-kringetjes, je hebt het gevoel dat mensen wat van je vinden, je niet zien of horen, je werkt hard en ervaart geen voldoening, je voelt je alleen ondanks je relatie of je gezin, je hebt moeite met geld verdienen of uitgeven (zeker aan jezelf), je legt de lat hoog voor jezelf, je krijgt een negatief gevoel door wat iemand zegt. Dit kan anders!

“Pijn reist door families, deze stopt als iemand bereid is om de pijn aan te kijken en te helen”

 

Werken met een familie opstelling is systemisch werk en gaat niet alleen over familie. Het is een manier om zicht te krijgen op onbewuste of verborgen dynamieken in een situatie of een groep. Als je als mensen ‘bij elkaar hoort’ vorm je samen een systeem; jouw eigen familie, jouw gevormde gezin, jouw gezin van herkomst, jouw werk, jouw vriendenkring, jouw sportvereniging, het zijn allemaal systemen. Systemen met afspraken, structuren, patronen en onderlinge dynamieken.

Als er binnen zo’n systeem strubbelingen zijn, steeds terugkerende issues, dingen waar je tegen aanloopt, patronen die zijn ontstaan, dan helpt het om te kijken naar de dynamieken die onbewust ontstaan zijn.

Een opstelling geeft duidelijkheid over jouw plaats in een groep, jouw verhoudingen met anderen binnen die groep.

Bovendien kun je met een familieopstelling teruggeven wat jij onbewust meedraagt en niet van jou is, kun je zonder oordeel je familielijn helen, eren en kan de flow die jij nu mist gaan stromen. Want één ding is zeker; jouw familielijnen achter jou willen niets liever dan dat het jou goed gaat, dat liefde door jullie systeem stroomt en dat generatie na generatie vrij kan leven.

Hoe werkt het? Als je geïnteresseerd bent in een opstelling of als je er meer over wil weten kun je een gratis kennismakingsgesprek met mij inplannen. Je kunt me ook direct een mailtje sturen om een afspraak te maken; info@dominiquehegtermans.nl.

Voor een familieopstelling reserveer ik 2 uur, er is alle tijd om jouw vraag of jouw verlangen te formuleren en er is geen haast tijdens de opstelling. Kosten zijn €225,- ex btw