Selecteer een pagina

Dit ben ik,

Dominique; getrouwd, moeder van 5 geweldige kinderen en met 2 benen in een soms heel hectisch leven.

Ik ben ondernemer, familie-opsteller en coach. Ik houd van de natuur, het zonnetje op mijn gezicht, een mooie bos bloemen, een fijn (t)huis maken, yoga, mediteren, wandelen, koffie, koken, cyclisch leven, ceremonies en synchroniteiten. Mijn hart gaat sneller kloppen van connectie met mensen, van voelen, van helen, van kwartjes die vallen en van samen met iemand een flow creëren.

Door mijn innerlijk werk voelt het rustiger, vrijer en uitgelijnd in mij; de haakjes waaraan dingen blijven hangen steken minder ver, of helemaal niet meer uit. Hierdoor ‘plakt’ er minder aan mij, kijk ik beter in perspectief, hang ik als een helikopter boven een situatie. Ik zie waar stukken van mij zijn, waar ik zelf werk heb te doen of waar het van een ander is en waar ik los mag laten. Ik lig minder wakker van dingen, trek het me minder persoonlijk aan, ik pieker minder en voel dat ongemakkelijke situaties verder van mij vandaan lijken.
Geeft het leven mij een uitdaging, dan weet ik wat ik heb te doen, dan verzand ik niet in verhalen die ik mijzelf vertel. Dit geeft rust en een vrij gevoel en dat is echt heerlijk! Ik heb een fundament in mijzelf gelegd waar ik stevig op sta, waar mijn kinderen en degene die ik lief heb op aan kunnen haken en ik leef bewust en liefdevol.

Wat cliënten over mij zeggen:

‘Dominique is zorgzaam, openminded, zelfverzekerd, enthousiast, eerlijk; naar zichzelf en naar haar cliënt.’

‘Dominique laat je niet zomaar off the hook, ze gaat liefdevol en bewust door waar het schuurt. Dat is niet altijd leuk maar wel nodig. Ze is eerlijk en oprecht.’

‘Dominique is bevlogen en heeft veel kennis, ze is recht door zee, lief en positief.’