Selecteer een pagina

Jij bent jouw bedrijf

Alles wat jij met je meedraagt breng jij ook mee in jouw bedrijf; je enthousiasme, je passie, je liefde voor een onderwerp, voor een niche, jouw tijd, aandacht en geld, maar ook jouw patronen, onbewuste gedachten, overtuigingen en jouw valkuilen.

Als je aan jouw bedrijf denkt, erop afstemt wat voel je? Voel je stroperigheid of stagnatie? Lijkt alles ’te staan’, maar volgen de successen niet? Is het succesvol maar voel je het niet? Voelt werken soms als een moeten in plaats van jouw plek van joy en flow?

Als je problemen ervaart in het hier en nu, in de bovenstroom van jouw bedrijf dan ligt de oorzaak vaak in de onderstroom. Bovenstroom is bedenken, weten, woorden die je gebruikt, feiten, cijfers. Onderstroom is verborgen, onbewust, voelen, dynamieken, patronen, mannen- en vrouwenlijnen, verhalen die overgedragen zijn.

 

Wil jij je vrij en relaxt voelen in jouw bedrijf? Wil jij werken in flow, vanuit liefde en passie? Wil je je gedragen voelen door jouw bedrijf?

Ik kan jou daarmee helpen!

Ik ben Dominique. Ik werk mijn hele leven al zelfstandig, eerst in mijn verloskundige praktijk, daarna in training- en coachingsbedrijven. En jeetje, wat heb ik hard gewerkt om alles te laten slagen, om het draaiende te houden, om te blijven staan in bepaalde groepen, contact met collega’s te houden, websites en funnels te optimaliseren, administraties te doen en er een succes van te maken.

Ik heb vele trainingen en programma’s gevolgd, ben bij allerlei business coaches geweest. Heb marketingtools toegepast, mensen en bedrijven ingehuurd, ben veel geld verloren aan advertenties, beloftes en webinars. Soms was er een succes, maar vaak ook de verkramping van het harde werken, het uitblijven van successen en vooral van de flow, het vrije, blije gevoel van doen waar je happy van wordt.

Mijn grote ommekeer is gekomen sinds ik ben gaan werken aan mijn onderstroom. Aan mijn familiesysteem, aan mijzelf, aan mijn overtuigingen en patronen. Sinds ik in vele opstellingen heb gestaan, mijn vrouwen- en mannenlijn heb aangekeken en geëerd, heling heb mogen ontvangen en sinds ik me bewust ben van het fundament, de bedding die ik zelf ben en geef aan mijzelf, mijn geliefden en aan mijn bedrijf. 

Eindelijk ‘snap’ ik, maar vooral voel ik mijn bedrijf! Ik snapte nooit goed waarom het zo hard werken was en ik me niet vervuld voelde. Na een traject met Dominique voel ik het helemaal en ga ik op een heerlijk golf van vertouwen door!

 

Birgit

Ik wist niet dat een familieopstelling zoveel effect heeft op je business, wauw, wat was dat bijzonder om te ervaren. Ik kom zeker nog een keertje terug.

Roos

Eerlijk gezegd? Ik dacht altijd: alles overkomt mij in mijn leven. Maar nu weet ik wel beter. Tijdens mijn traject met Dominique voelde ik dat het anders werd, dingen kwamen bij me binnen, ik kreeg inzichten. En dat terwijl ik al zoveel daarvoor geprobeerd had!

Puck

Hoe werkt het? Mijn businesstraject is op maat gemaakt, daarom kom ik graag in contact met je om te kijken waar jouw behoefte ligt en hoeveel sessies bij jouw wensen passen. Ik werk met een minimum van 3 sessies als we samen nieuw starten.